Hoe hoog mag ik mijn container vullen?

Per afvalsoort en container staat vermeldt hoe hoog de container gevuld mag worden. Onze chauffeur kan beslissen de container niet mee te nemen indien de container te hoog is vol geladen. Dit kan leiden tot extra transportkosten.

Iemand anders gooit afval in mijn container…

Uzelf, als klant, bent verantwoordelijk voor de inhoud van de container. Let goed op wat er in de container zit, voordat deze door ons wordt opgehaald. Afval wat niet in de bestelde container thuis hoort, kan eventueel leiden tot extra kosten.

Moet ik bij het plaatsen van de container aanwezig zijn?

U hoeft niet aanwezig te zijn bij het plaatsen als vooraf duidelijk is afgesproken waar de container geplaatst moet worden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel verkeerd plaatsen van de container indien u tijdens het plaatsen niet zelf aanwezig bent.

Waarmee moet ik rekening houden bij het plaatsen van de container?

Plaatsen van de container op uw oprit of eigen terrein, gebeurt op uw eigen risico. Plaats de container, in geval van sierbestrating, beter op de stoep of in een parkeervak. Eventuele ontstane schade aan oprit en/of stoep kan op geen enkele manier aan Jan Jochems B.V. worden aangerekend.

Hoe bestel ik een container?

U kunt uw container telefonisch of per email bestellen. Telefonisch: Wij geven u graag persoonlijk advies op maat. Email: Bestel uw afvalcontainer in onze webshop.